Make your own free website on Tripod.com

Kayon

Hai……emm…firstly ..tq bebanyak ler sebab sudi masuk kat sini..…acctually tak tau nak tulis ape nie…ok ler…saye citer la sket pasal diri saye…saye nie orang Johor (Muor) name betul nak tau ker…ala senang ajer…namer saye samer ngan name menteri penerangan m`sia tu…lepas tu….apelagi haaa…hobi…..saye suka main gitar ajer bila ader masa lapang…kalo nak nyanyi saye bule main guitar…lagu aper nak…..lagu siti nurhaliza pun bule….tapi tak best ler….saye biasa jugak chat kat irc….biasanye saye pakai nick kayon ajer…saye sebenornyer banyak namer ….ader member panggil saye wong ler ..kayon ler…namer betul tu kekadang ajer…apelagi eekk nak tulis nie…ok ler tu ajer la….kalo nak tau banyak lagi nanti email ler… feyuss@hotmail.com …ok..

THAT`S ALL…BYE..

 

 

 

Back…